KAN FAN INTE TRO DET!?

… och värre blev det, när Martin, som bott här i ca 1½-2 veckor i ett ytterst tappert och lagom hemligt försök att lappa ihop & försöka igen, efter alla “jag förlåter dig” och alla chanser jag gav honom, lämnade mig och barnen idag när jag var på jobb. Kom hem till en lapp. En lapp.. Han hade packat sina saker och gett sig av. Inget hejdå till vare sig mig eller barnen. Inga diskussioner, inget. Jo det har inte direkt varit några kanonveckor, men ändå… Lämnar man sin gravida fru sådär och hennes små barn?

Senare på kvällen upptäckte jag, när jag skulle hämta mynt att lägga i Phini’s glas nu när han i dag tappade sin allra första tand och längtar efter tandfén, att vår sparbössa var tom. Sparbössan som både jag och mina barn bidragit till med våra mynt och växel, som vi sparat till regniga dagar. Tom. Nästan 500 kronor. Inte mycket, men det var VÅRA. Både barnens och mina. Som VI sparat tillsammans, som familj.

Tack Martin.
Du är en riktig man.

Ja jag ska utveckla detta sen. Just nu orkar jag inte..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 tankar om “KAN FAN INTE TRO DET!?”

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: